Rävemåla Vatten & Värme

Välkommen till Rävemåla Vatten & Värme

Rävemåla Vatten & Värme är ett VVS-företag som erbjuder service och installation av värme, vatten, sanitet samt renovering och nybyggnationer.  Vi arbetar mot industrier, företag, offentliga lokaler, privatpersoner  såväl inom- som utomhus. Nybyggnationer och renoveringar, exempelvis badrumsinstallationer, installation av värmepumpar, pannor, beredare, avloppsanläggningar, takbyten, tillbyggnader, köksrenoveringar, vattenskador etc.

De senaste åren har vi genomfört flera projekt så som nybyggnation av 13 bostadsrättsvillor på Vikaholm i Växjö. Ny industribyggnad till Fogmaker i Växjö. Renovering av Böda skola till en trevlig semesteranläggning. Två kycklingstall ett i Linneryd och ett i Korrö. Ett flertalet värmepumpsinstallationer i form av både bergvärme, luft/vatten och jordvärme. Flertalet solscellsanläggningar samt flertalet andra renoveringsprojekt så som kök, badrum, golvvärme, tvättstugor och tillbyggnader.

Rävemåla Vatten & Värme ägs av Rikard Stålered sedan 2015. Med utgångspunkt från Rävemåla arbetar vi i olika projekt i Tingsryds kommun med omnejd. 

Vi strävar alltid efter att skapa en bra arbetsmiljö för personalen. Vi är ett sammansvetsat team där erfarenhet blandas med nytänkande och därmed bidrar till vår framgång.

© Copyright Rävemåla Vatten & Värme